Om oss

 

Galleri Seilet drives av organisasjonen Kunst i Skolen. Vi selger samtidsgrafikk i kommisjon, men også unik grafikk fra 1950-tallet og frem til i dag, som har vært en del av våre vandreutstillinger. Kunst i Skolen er en medlemsorganisasjon som jobber for å styrke de visuelle kunstfagenes rolle i opplæringen, i barnehage, grunnskole og videregående skole, og universitet og høgskole.

Galleri Seilet er nettgalleri og vi har også galleri i lokalene til SEILET - Huset for kunst og kultur i skolen, på Grünerløkka i Oslo. Du kan gjøre private kunstkjøp, kjøpe gavekort eller be om råd i forhold til kunstinnkjøp og utsmykning. Du kan kjøpe ferdig innrammet grafikk, eller velge å ramme den inn selv. Skoler kjøper grafikk til utsmykning her hos oss, blant annet gjennom en gavekortordning.

Som privat medlem i Kunst i Skolen får du 20% avslag på grafikkens ordinære pris. Andre innen medlemmer innen barnehage/skole/utdanning får 10%. (Alle ansatte får rabatten). Bli medlem og motta rabattkode her: kunstiskolen.no/bli-medlem Er du allerede medlem, men har ikke fått rabattkode? Kontakt oss så sender vi koden på mail.

Lov om kunstavgift, BKH, pålegger alle som omsetter originaleksemplarer av kunstverk som malerier, kollasjer, tegninger, stikk, trykk, litografier, skulpturer, billedtepper, keramikk, glasskunst og fotografiske verk å innkreve og betale en avgift på 5 % i tillegg til salgssummen, dersom denne er over NOK 2000,-. I nettbutikken er avgiften  tillagt salgssummer over dette beløpet.

Vi har god avtale med rammemaker dersom du ønsker å ramme inn kunstverket. Grafiske trykk uten ramme kan fint sendes, slik at du får det levert der du ønsker.

Åpningstider i Galleri Seilet: Tirsdag - fredag 11.00 -17.00 og etter avtale.
Adresse: Fossveien 24, 0551 Oslo. Inngang fra Steenstrups gate 17.

Se liste over alle kunstnere vi har i kommisjon på kunstiskolen.no 

Velkommen innom!

Halv pris på rammer i galleriet nå!